Lakrids by Johan Bülow

Horsens største Lakrids by Bülow forhandler - er MOKKA T

Vi er vilde med lakrids. Med smagen af lakrids. Sammen med hollænderne og tyskerne er vi i eliten, hvad angår kunsten at nyde lakrids. Den tradition bygger Lakrids by Bülow videre på. Johan Bülow kogte sin første lakrids tilbage på Bornholm i 2006.
Deres nysgerrighed har bragt dem til både Italien, Afghanistan, Kina, Grækenland og Iran på jagt efter den bedste lakrids. De har smagt sig frem til det rigtige mel og fundet noget fantastisk dansk rapsolie. De har suget næring af de bedste ’lakridskokke’ i verden. De frydes dagligt over de mange muligheder, som smagsstofferne i roden giver dem.
For lakrids er en rod. Den gror vildt. Og den dyrkes. Når rødderne er 3-5 år gamle, så hives de op, tørres i solen og vupti... smagen er dannet! Og efter en tur i gryden sammen med de mange andre skatte fra naturens spisekammer: Masser af konsistens, masser af smag og masser af sødme.
Lakrids er fantastisk. Den sorte masse kan blandt andet ’tunes’ med salmiak, med anis, med chokolade, med tranebær og med chili – mulighederne er uendelige. Og de finder hele tiden på noget nyt.
Lakrids by Bülow - gourmet lakrids. Helt uden gluten, naturligvis.