Japansk Lemon Rose Iste

Japansk Lemon Rose Iste

Grønne is teer kan både laves på koldt vand fra hanen eller kogt vand der er tempereret til ca. 80-85 grader. Hvis vandet er for varmt bliver teen bitter og så det en ommer.
Teen her er lavet på koldt vand, det gør at is teen bliver flot klar, ved varmt vand bliver den lidt grumset i farven. Smagen er næsten den samme, men den der er lavet på koldt vand skal trække til næste dag i køleskabet. Eller lav den om morgen og så den klar til aften.

1 liter koldt vand fra hanen

3 spsk. Grøn Japansk Lemon Rose Te, som giver en frisk citron is te.

3 spsk. Sukker eller sukker efter egen smag.

Brug en kande hæld vand, sukker og te bladene i og sæt den i køleskabet 4-5 timer. Hæld teen igennem en si og tilsæt sukker efter smag. Hæld masser af isterninger i og pynt med frisk lime og mynte.