Dorthe's dessertkage

Dorthe's dessertkage

Ingredienser:

• 100 gram smør
• 100 gram rørsukker
• 100 gram mel
• 1 æg
• 1 tsk. Bagepulver
• 1-2 tsk. Valrhona kakaopulver
• 50 gram Summerbird marcipan
• 50 gram Valrhona nougat
• 50 gram Valrhona chokolade
• 20 gram ristede Marconas mandler

 

Tilbehør:
Mascarponecreme
med vanille
• 250 gram mascarpone
• 1 stk. vanille stang
• 2-3 spsk. flormelis
 
Smelt smørret. Tilsæt rørsukker, mel, æg, kakaopulver,bagepulver og pisk massen godt sammen. Fordel kagemassen i 3 portionstærteforme med bagepapir i. Riv marcipanen. Hak mandler, chokolade og nougat groft. Fordel den revne marcipan jævnt udover kagemassen og drys mandler, chokolade og nougat over. Bages midt i ovnen ved 180 grader ca. 25 min.

Lige inden servering laves Mascarponecremen med vanille. Laves den på forhånd bliver den grynet inden servering.
Skrab vanillekornene ud af stangen og bland dem med en lille smule flormelis med en kniv. Pisk mascarponen med vanille og flormelis.

Nem og lækker kage mmmh....